KONKURRANSEVILKÅR:

Konkurransen arrangeres av Sørlandschips AS. Konkurranseperiode

01.05.2022-31.10.2022.

Deltakere i konkurransen må være bosatt i Norge. For å vinne må deltakeren finne vinnerlodd i posene fra originalserien 195g med sommerdesign.

Konkurransen vil også finne sted i sosiale medier sporadisk gjennom kampanjeperioden.

Ved funn av et vinnerlodd, gå inn på sorlandschips.no/sommer og registrer koden som står på vinnerloddet senest 31.10.2022. For mer informasjon rundt konkurransen se «fullstendige konkurransevilkår». Vinnerne svarer for eventuell gevinstskatt. De som deltar i vår konkurranse blir nødt til å oppgi personlige opplysninger, som navn og kontaktinfo. Sørlandschips vil behandle personopplysninger for å oppfylle sine forpliktelser vedrørende konkurransen. Ved å delta i konkurransen aksepterer du konkurransevilkårene.

GENERELT

1.1 Arrangør av konkurransen

Sørlandschips AS
Mjåvannsvegen 226
4628 Kristiansand

1.2 Konkurranseperiode

Konkurransen starter 01.05.2022 og avsluttes 31.10.2022.

1.3 Hvem kan delta?

For å delta i konkurransen må du være bosatt i Norge. Deltakere som er under 18 år må ha foresattes samtykke til å delta. Virksomheter kan ikke delta.

HVORDAN DELTA I KONKURRANSEN?

Det er til sammen 50 vinnerlodd i konkurransen. Det vil også være mulig å vinne gjennom aktiviteter i sosiale medier i perioden.

  • En del av konkurransen er kjøpsbetinget. Kjøp ett eller flere av konkurranseproduktene i butikk. Vinnerlodd kan du finne i originalposene 195 g med sommerdesign.
  • Du kan også vinne gjennom aktiviteter i sosiale medier i perioden.

2.1 Hvordan registrere koden fra vinnerlodd?

Ved funn av et vinnerlodd må vinneren gå inn på sørlandschips.no/sommer og registrere koden som står på loddet. Koden må registreres innen 31.10.2022.

2.2 Viktig informasjon vedrørende konkurransen

  • Du kan kjøpe så mange konkurranseprodukter du vil for å øke dine vinnersjanser.
  • Du kan vinne mer enn én gang ved funn av flere vinnerlodd.
  • Hvis du vinner flere lodd kan du bruke dem selv eller eventuelt gi bort det ekstra loddet til familie eller venner.
  • Deltakelse er personlig og oppføringer fra tredjeparter og / eller automatiserte oppføringer vil ikke bli akseptert.
  • Identiteter som bare er skapt for å endre, forfalske eller manipulere noen spillrelevante parametere vil ikke bli godkjent.

PREMIE

3.1 Premien er en stor sommerpakke med Sørlandschips-stæsj som består av strandhåndkle, strandpute, turkopp, sokker, solbriller, handlenett, t-skjorte og en stor sekk.

3.2 Eventuell gevinstskatt må dekkes/belastes av vinneren.

BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER

4.1 Ved å delta i konkurransen blir deltakeren nødt til å oppgi personlige opplysninger, som navn og kontaktinformasjon. Sørlandschips vil behandle personopplysninger for å oppfylle sine forpliktelser vedrørende konkurransen, blant annet for å kontakte deltakerne og sende premier.

4.2 For å sende ut premien, kan personopplysninger overføres til en tredjepart. Sørlandschips er i slike tilfeller databehandlingsansvarlig. Personopplysningene vil kun benyttes i forbindelse med konkurransen og vil slettes når konkurransen er over.

4.3 Det er frivillig å delta i konkurransen, og dermed å oppgi personlig informasjon. Ved å delta i konkurransen aksepterer du konkurransevilkårene. Deltakeren må aktivt godkjenne at Sørlandschips behandler deltakerens personlige opplysninger gjennom å krysse av i boksen som kommer opp på nettsiden sørlandschips.no/sommer når den unike koden tastes inn.

4.4 Personopplysninger vil bli håndtert i henhold til myndighetskrav. Ifølge loven har du alltid rett til å tilbakekalle ditt samtykke til behandling av dine personopplysninger. Tilbaketrekker du ditt samtykke før en vinner er kåret oppfyller du ikke lenger kravene til å delta i konkurransen og Sørlandschips vil ikke lenger behandle dine personopplysninger.

ANNET

5.1 Sørlandschips forbeholder seg retten til å bruke oppføringene i andre sammenhenger som for eksempel markedsføring, uten rett til kompensasjon til deltakeren.

5.2 Hvis konkurransen ikke kan gjennomføres som planlagt på grunn av årsaker utenfor Sørlandschips rimelige kontroll forbeholder Sørlandschips seg retten til, når som helst og uten varsel, avbryte, avslutte, endre eller utsette hele eller deler av konkurransen.