Konkurranseperiode 1. mai - 31. juli 2020

Konkuransevilkår

Konkurransen arrangeres av Sørlandschips AS. Konkurranseperiode 01.05.2020-31.07.2020.  

Deltakere i konkurransen må være bosatt i Norge. Konkurransen vil også finne sted i sosiale medier sporadisk gjennom kampanjeperioden.  

Vinn en pall med din favorittsmak! Nå har du sjansen til å stikke av med en sabla stor pall med dine favoritter. Du kan mikse mellom våre chipsprodukter. Bruk fantasien, lag en tegning med chipsen på posen, ta bilde og send oss en e-post på leif-arne@sorlandschips.no eller last opp bildet på sorlandschips.no/konkurranse. For mer informasjon rundt konkurransen se «fullstendig konkurransevilkår». Vinnerne svarer for eventuelle gevinstskatt. De som deltar i vår konkurranse blir nødt til å oppgi personlige opplysninger, som navn og kontaktinfo, Sørlandschips vil behandle personopplysninger for å oppfylle sine forpliktelser vedrørende konkurransen. Ved å delta i konkurransen aksepterer du konkurransevilkårene.  

KONKURRANSEVILKÅR: 

1. GENERELT 

1.1 Arrangør av konkurransen 
Sørlandschips AS 
Mjåvannsvegen 226 
4628 Kristiansand 

1.2 Konkurranseperiode 
Konkurransen starter 01.05.2020 og avsluttes 31.07.2020. 

1.3 Hvem kan delta? 
Alle kan delta, men er deltakere  under 18 år må ha foresattes samtykke til å delta. Virksomheter kan ikke delta. 

2. HVORDAN DELTA I KONKURRANSEN? 

2.1 Hvordan delta i konkurransen? 
Bruk fantasien, lag en tegning med chipsen på posen, ta bilde og send oss en e-post på leif-arne@sorlandschips.no eller last opp bildet på sorlandschips.no/konkurranse.  

2.2 Hvordan kåres vinneren? 
Vi i Sørlandschips vil samle inn alle bidrag fra 01.05.2020 og frem til 31.07.2020. Etter dette vil vi ha en liten jury på opp til 5 personer som sammen vil kåre vinneren. Vil legge vekt på fantasi, chipshistorie og om dette faktisk kan brukes på en av våre chipsposer. For det er ikke umulig at ditt design havner på posene i butikken… 

2.2 Viktig informasjon vedrørende konkurransen 

  • Du kan lage så mange tegninger du bare vil 
  • Det blir kun én vinner som vinner en pall med valgfri chips fra Sørlandschips 
  • Når du sender oss ditt bilde vil du samtidig gi oss rettighetene til å vise frem ditt bidrag på våre sosiale medier-flater 
  • Vinneren gir oss samtidig rettighetene til å gjøre justeringer/modifisere det innsendte designet/bildet for at vi skal kunne tilpasse det våre chipsposer og vår kommunikasjonsplattform. Vi vil derfor ha rettighetene til å gjøre endringer etter behov. 
  • Sørlandschips vil med dette ha full rett til å trykke vinnerbidraget på våre chipsposer uten videre kompensasjon til vinneren. 
  • Deltakelse er personlig og oppføringer fra tredjeparter og / eller automatiserte oppføringer vil ikke bli akseptert. 
  • Identiteter hvilken bare er skapt for å endre, forfalske eller manipulere noen spillrelevante parametere vil ikke bli godkjent. 

3. PREMIE 

3.1 Premien er en pall med valgfrie chips produkter fra Sørlandschips. Se sorlandschips.no for vårt utvalg. En pall = 16 stk chipsesker. En chipseske inneholder alt fra 18- 20 chipsposer avhengig av hvilken smak og vekt du velger 

3.2 Eventuell gevinstskatt må dekkes/belastes av vinneren. 

4. BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER 

4.1 Ved å delta i konkurransen blir deltakeren nødt til å oppgi personlige opplysninger, som navn og kontaktinformasjon. Sørlandschips vil behandle personopplysninger for å oppfylle sine forpliktelser vedrørende konkurransen, blant annet for å kontakte deltakerne og sende premier.  

4.2 For å sende ut premien, kan personopplysninger overføres til en tredjepart. Sørlandschips er i slike tilfeller databehandlingsansvarlig. Personopplysningene vil kun benyttes i forbindelse med konkurransen og vil slettes når konkurransen er over. 

4.3 Det er frivillig å delta i konkurransen, og dermed å oppgi personlig informasjon. Ved å delta i konkurransen aksepterer du konkurransevilkårene. Deltakeren må aktivt godkjenne at Sørlandschips behandler deltakerens personlige opplysninger gjennom å krysse av i boksen som kommer opp på nettsiden sorlandschips.no/konkurranse når den unike koden tastes inn.  

4.4 Personopplysninger vil bli håndtert i henhold til myndighetskrav. Ifølge loven har du alltid rett til å tilbakekalle ditt samtykke til behandling av dine personopplysninger. Tilbaketrekker du ditt samtykke før en vinner er kåret oppfyller du ikke lenger kravene til å delta i konkurransen og Sørlandschips vil ikke lenger behandle dine personopplysninger.  

5. ANNET 

5.1 Sørlandschips forbeholder seg retten til å bruke oppføringene i andre sammenhenger som for eksempel markedsføring, uten rett til kompensasjon til deltakeren. 

5.2 Hvis konkurransen ikke kan gjennomføres som planlagt på grunn av årsaker utenfor Sørlandschips rimelige kontroll forbeholder Sørlandschips seg retten til, når som helst og uten varsel, avbryte, avslutte, endre eller utsette hele eller deler av konkurransen. 

6. KONTAKTINFORMASJON 

Har du spørsmål om vilkårene eller konkurranse generelt, kan du kontakte oss via facebook/sorlandschips